Temel Eğitim Bölümü Öğretim Üyeleri ve Elemanları ile Kalite ve Akreditasyon Süreci Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Temel Eğitim Bölümü Öğretim Üyeleri  ve Elemanları ile Kalite ve Akreditasyon Süreci Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Temel Eğitim Bölümü Öğretim Üyeleri ile Kalite ve Akreditasyon Süreci Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

02.05.2024 Peşembe Günü Saat:14.00'da fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Yunus ERYAMAN, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Çiğdem ŞAHİN TAŞKIN ve Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nur AKCANCA; Kalite ve akreditasyon süreci ile ilgili bilgilendirmelerde bulundular.