Temel Eğitim Bölümü Öğrencileri ile Kalite ve Akreditasyon Süreci Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

02.05.2024 Peşembe Günü Saat:09.30'da fakültemiz konferans salonunda gerçekleşen toplantıda, Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Yunus ERYAMAN kalite ve akreditasyon süreci ile ilgili bilgilendirme yaptı. Sınıf Eğtimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Çiğdem ŞAHİN TAŞKIN ve Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nur AKCANCA yaptıkları konuşmalar ile toplantıya katkılarını sundular. Soru-Cevap etkinliği ile toplantı sona erdi. Öğrencilerin toplantıya büyük ilgi ve katılım gösterdiler.