Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Lisans Programı ve Sınıf Eğitimi Lisans Programı akredite olan programlar arasında yerini aldı!

EPDAD Öğretmen Eğitimi Lisans Programlarının Değerlendirilmesi ve Akeditasyonunda Kullanılacak Standartlar’a göre yapılan değerlendirme sonucunda, Okul Öncesi Eğitimi Normal Öğretim Lisans Programının 16.04.2025 tarihine kadar geçerli olmak üzere 3 (üç) yıl süreyle akredite edilmesine 3. Yıl yapılacak Ziyaretle Ara Değerlendirme sonucuna göre bu sürenin 2 (iki) yıl daha uzatılabilmesine; Sınıf Eğitimi Normal Öğretim Lisans Programının 16.04.2025 tarihine kadar geçerli olmak üzere 3 (üç) yıl süreyle akredite edilmesine 3. Yıl yapılacak Raporla Ara Değerlendirme sonucuna göre bu sürenin 2 (iki) yıl daha uzatılabilmesine karar verilmiştir.

Sürece katkı sağlayan Üniversitemiz Üst Yönetimine, İlgili Bölüm ve Anabilim Dalı Başkanlarımıza, Akademik-İdari tüm çalışanlarımıza ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunarım.

Prof. Dr. Çavuş ŞAHİN

Temel Eğitim Bölüm Başkanı