Herkese Her Yerde Oyun

Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı’nda öğrenim gören Ayşe Yavuz, Esra Ayan, Feyza Emektar, Hatice Yazıbilmez, İrem Kolsuz, Meryem Anlas ve Sıla Güngör Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi kapsamında ‘Herkese Her Yerde Oyun’ sloganıyla projelerini gerçekleştirmişlerdir.

Öğretmen adayları ÇOMÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Polikliniği’nde ve Yatılı Servis’inde birer oyun odası tefriş etmişlerdir. Oyun odalarında çocukların farklı gereksinim ve ihtiyaçlarından yola çıkılarak dramatik oyun, masa oyuncakları, kitap ve sanat merkezleri oluşturulmuş, kabamotor ve koordinasyon becerilerini destekleyecek materyallere yer verilmiştir.

Ayrıca Çocuk Acil Servisi girişinde ve muayene odasında yer alan duvarlar da, çocukların ilgisini çeken karakterler ve figürlerle boyanarak çocukların hastane ortamına karşı olumlu duygular geliştirmeleri için görsel açıdan daha uygun bir ortam yaratılmıştır.

Katkı ve destek veren tüm gönüllü kişi ve kurumlara teşekkür ederiz.