Avrupa Komisyonu'ndan Prof. Dr. Mustafa Yunus Eryaman'a Yeni Görevler

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Yunus Eryaman, Avrupa Komisyonu tarafından Horizon Europe (Ufuk Avrupa) ile Yükseköğretim Alanında Kapasite Geliştirme Programlarında değerlendirme uzmanı olarak görevlendirilmiştir.

Prof. Dr.  Mustafa Yunus Eryaman, 2023 yılından itibaren hem Avrupa Eğitim ve Kültür Yürütme Ajansı hem de Avrupa Araştırma Konseyi Yürütme Ajansında Avrupa Birliği tarafından fonlanan Yükseköğretimin Modernizasyonu, İnovasyon ve Araştırma temelli Üniversite-Sektör işbirliği alanlarına yönelik projeler ile Ufuk Avrupa Programı'na sunulmuş AR-GE ve İnovasyon projelerini değerlendirmek, raporlamak ve süreç analizleri gerçekleştirmek üzere Brüksel'de Avrupa Komisyonunda görev alacaktır.