Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü

1. Sınıflar Üst Sınıflarla Buluşuyor!

Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı 1. sınıf öğretmen adaylarına yönelik 8 Nisan 2021 saat 10:30'da "1. sınıflar üst sınıflarla buluşuyor" temalı bir söyleşi gerçekleştirilecektir. Etkinliğin amacı, Covid 19 Pandemisi koşullarından dolayı kampüste bulunma ve üst sınıflarla tanışma fırsatı bulamamış olan birinci sınıf öğrencilerine, üst sınıflara devam etmekte olan öğrencilerden bir kısmı ile (TEAMS programı üzerinden) tanışma ve etkileşim içine girme olanağı sunmaktır.

Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı 1. sınıf öğretmen adaylarına yönelik 8 Nisan 2021 saat 10:30'da "1. sınıflar üst sınıflarla buluşuyor" temalı bir söyleşi gerçekleştirilecektir. Etkinliğin amacı, Covid 19 Pandemisi koşullarından dolayı kampüste bulunma ve üst sınıflarla tanışma fırsatı bulamamış olan birinci sınıf öğrencilerine,  üst sınıflara devam etmekte olan öğrencilerden bir kısmı ile (TEAMS programı üzerinden) tanışma ve etkileşim içine girme olanağı sunmaktır.