Ece Çiftçi ile Bir Sosyal Girişimcilik Hikayesi

Dünyadan sorumluyuz, çocuklardan sorumluyuz, toplumdan sorumluyuz. Sivil toplumu ve sosyal girişimcilik hayallerini dünyaya inandıran, SosyalBen Vakfı kurucusu ve Mütevelli Heyeti Başkanı Ece Çiftçi 5 Mart 2018 Pazartesi günü saat 13.30’da Troya Kültür Merkezi’nde bir söyleşi gerçekleştirilecektir.

Dünyadan sorumluyuz, çocuklardan sorumluyuz, toplumdan sorumluyuz.

SosyalBen Vakfı, dezavantajlı bölgelerde yaşayan 7-13 yaş arası çocukların sosyal becerilerini ve benliklerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini amaçlayan; bu amaç doğrultusunda kişisel gelişimlerine katkı yapacak ulusal ve uluslararası düzeyde saha ve eğitim çalışmaları gerçekleştiren; çocuk ve gençlerin yaşadıkları dünyadan sorumlu yetişkinler olarak yetişmeleri için sosyal sorumluluk, girişimcilik ve gönüllülük bilinçlerini ve becerilerini güçlendirmeyi amaçlayan bir sivil toplum kuruluşudur.

Vakfın kuruluş hikayesi ile ilgili gerçekleştirilecek olan söyleşiye üniversitemiz  öğrencileri ile akademik ve idari personelimiz davetlidir.